ΣΚΥΔΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ

 


Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 το απόγευμα στην αίθουσα του Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση – ομιλία για το Alzheimer και την Άνοια.
Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της εκδήλωσης Ι.Ν Αγίου Στεφάνου Σκύδρας και Κέντρου Υγείας Σκύδρας Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από κόσμο ο οποίος ανταποκρίθηκε και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Αντώνιος η Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σκύδρας Ιωάννα Βέργου και η αναπληρώτρια δ/ντρια  Κέντρου Υγείας Σκύδρας Ευαγγελία Γεράση και αρκετός κόσμος.
Μετά την ομιλία ο κόσμος παρακολούθησε συγκινημένος  θεατρικό μονόπρακτο με τίτλο «Περιμένω τι περιμένω;» με τις Σοφία Πετρίδου και του Βασιλική Γιώγα σε σκηνοθεσία Νίκης Ποζίδου.

Ομιλήτριες η Αθηνά Τασιώνα Επισκέπτρια Υγείας Κ.Υ Σκύδρας και η Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας  ΚΥ Σκύδρας Νίκη Ποζίδου, 
Παρακολουθήστε παρακάτω σε βιντεοσκόπηση όλη την ομιλία και το θεατρικό μονόπρακτο.


Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ομιλία για το Alzheimer και την Άνοια στην αίθουσα του Ι.Ν Αγιου Στεφανου Σκυδρας.

Ευχαριστούμε όλες και όλους που ήρθατε να μας ακούσετε αλλά και να δείτε το θεατρικό μονόπρακτο βασισμένο στη νόσο.
Το μεγάλο ευχαριστώ στο πατέρα Αντώνιο για την ευαισθητοποίηση του από την πρώτη στιγμή της συνάντηση μας να ενημερωθεί ο κόσμος για το Αλτσχάιμερ και τη Άνοια διότι απασχολεί πολύ και αυτό βέβαια φάνηκε από το πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα αλλά την συγκίνηση που ένιωσαν παρακολουθώντας την θεατρική παράσταση.
Ομιλήτριες η ΑθηνάΕυχαρισ την συνοδοιπόρο, συνάδελφο και φίλη Athina Tasiona που συνδημιουργούμε βασιζόμενες στις γνώσεις μας για την ενημέρωση - ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σε θέματα υγείας.
Ευχαριστώ για την παρουσία της κα Ioanna Vergou αντιδημάρχου Παιδείας Πολιτισμού και Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Σκύδρας για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε για τον συμβουλευτικό σταθμό Άνοιας του δήμου Σκύδρας.
Εκ βάθους ευχαριστώ στις δυο ηθοποιούς του θεατρικού μονόπρακτου, Sofia Petridou και Vasiliki Gioga που κάθε φορά που τις καλώ να πλαισιώσουν θεατρικά κάθε εκδήλωση για το Alzheimer με γενναιοδωρία ψυχής είναι πάντα δίπλα μου.
Τέλος να ευχαριστήσω το καλό μου φίλο Λαζαρος Φαντίδης για τον φωτισμό της παράστασης καθώς και τον Κώστας Δάμος για την κάλυψη- βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της εκδήλωσης Ι.Ν Αγίου Στεφάνου Σκύδρας και Κέντρου Υγείας Σκύδρας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024 .........1000+1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΔΕΣΣΑ 14-3-2024 - ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ

ΔΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ-ΕΚ ΈΔΕΣΣΑΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024